Partyarcok Blogja

Partyarcok Blogja

After Paaaaa-T

2008. május 31. - embertervez

30 MAY 2008 THE BIG SENSATION - PETHOHENYE

Itt a vége fuss el véle. A tegnapi Henye Sensation sok lábat megtáncoltatott, és most azoknak, akik valamilyen okból nem tudtak ott lenni, elmesélem, mi is volt.

Először szeretnénk köszönetet mondani a két DJnek aki több órán szórakoztatot, és persze FERINEK, aki mindezt megszervezte nekünk. A frissen érkezők első dolga volt a hajuk szivárny-színűre befújása. 

Négytől kilencig fakultatív szórakozás, mely tartalmazott:
homokdombról zsákolást, (ahol Salának "visszapatant fejére a labda"  és ezzel kicsit ki és vérzett az orra :D) 
iszogatást, (csakis alkoholmentes)
az összes ennivaló elfogyasztása ugyanis a paaa-T-ra már nem maradt semmi.
Közben Viktor nagybácsija pár emberre hozta a frászt, mert sokan helyi részegnek nézték. (mexikó feeling). 
Kacsa elvitt néhányunkat a házukhoz, ahol megcsodáltuk az iszanyúan büdös emukat és teheneket, és egy kósza tikkal is összefutottunk. Majd a réten motoroztunk, amin Benedeknek sikerült majdnem nekimennie a rét egyetlen 10cm átmérőjű oszlopának; mivel nem tudta végrehajtni e marhanehéz műveletet: bal kéz, jobb láb!
Aztán eljött a kilenc, ahol féktelenül (össz. 30 perc pihenőkkel) 11ig tartott a BIG SENSATION. Szerencsére néha pihentetni kellett a strobit, mert a kinti kellemes légkörhöz képest benn a háromszorosa volt, magyarul megmaradhatatlanul meleg.
 A bulit lezáró ismét fakultatív Ogli G - High Rollers karaoke, és Sziszinek sikerült gyártania egy Coca-Cola Zero rakétát mely végigsüvített a termen nyomot hagyva maga után. (Arról nem is beszélve hogy valami piros cucc kilöttyent a buli elején, és Bene frísztájlos tánczene mozgásával - aki nem értené: hátrabukfenc - felmosta ezt nekünk. Szépen virított a fehér pólóján) Szerencsére (vagy nem?) Geri és én a pakolás előtt le is léptünk. De azt már megjegyeztük, hogy jövőre is meg lesz tartva, és még nyáron is kibéreljük Kacsa szülinapját meggünepelni :D
Nos a buli végén megörvendeztett minket a Henyei értelmiség 3 bringás srác képében.

 DJink egész este videóztak és fotókat készítettek, szóval azok még jönnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zrinyi05.blog.hu/api/trackback/id/tr65496080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deák 2008.05.31. 22:47:19

Valaki nálam hagyta a pulcsiját

BaltazáR 2008.06.01. 22:17:59

LOLLERKOPTER !!!!!Nagy party volt !Volt aki táncolt ( :D ) és volt aki nos ..szal nem X'C.(Mongyuk a motorozás leirása erősen népmese jellegű..) XD

BaltazáR 2008.06.01. 22:26:56

Pls rakjátok a ki az új fejécet! Kössz
süti beállítások módosítása