Partyarcok Blogja

Partyarcok Blogja

partyösszegzés

2008. május 09. - embertervez


                     

                             ZMG 7. N OSZTALY KIRANDULAS 2007-2008

Ebben a tanevben a szokasos, osztalyunk altal prezentalt osztaly kirandulason az utunk Esztergom varosa fele vezettet de ne haladjunk ennyire elore hiszen a az utazas eleg sokaig tartott.

Az út ( Part 1 , odafele)

Rutinos korankelo es buszuzo reven a korankeles es az indulas szamomra zokkenomentes volt bar szerintem nincs midnenki velem egy velemenyen. Az osztaly kirandulhoz mellekelt „szorolapon” 7:20-as indulas allt bar en nem nagyon sikerult azert legalabb meg tudtuk kozeliteni a kituzott idopontot.
  Mint mar azt feljebb emlitettem az út elegge hosszu volt ezert tobb megallot is utba ejtettunk. Elsokent a hipermarketek minosegi gyongyszemenel (TESCO) sikerult megallnunk ha jol emlekszem Csornanal. Gyors megallo,mosdo,labdavetel a sportboltban (miutan kiderult h mindenki lusta volt hozni :P) majd indulas tovabb. Az út tovabbi reszet a lanyoktol egy gyors „Einstand!” kialtas utan elvett tinimagazinok olvasasaval toltottuk.

 

Ram-szakadek

Elso turacelpontunk ez az igencsak erdekes nevu hely volt. Miutan megalltunk egy rovid piheno utan egybol indultunk is. Elso nekiugrasra sikerult is jol etevednunk igy hat kb csusztunk 1 orat.

De miutan sikerult megtalalnunk a helyes utat ,azutan mar konnyen eljutottunk a csucsra (uh de perverzen hangzik :P). Majd ezutan buszunkba beszallva a szallasunk fele vettuk az iranyt. Khm, ha mar az szallasrol beszelunk had emlitsem meg szubjektiv velemenyem melyszerint eme remek kemping minosege vetekedik mar a feljebb emlitett hipermarketeval, na de  mint mondtam ez csak szerintem volt igy ( :P ). Miutan jogosan kierdemelt „nyolcagyas” szobankat

elfoglaltuk remulten vettuk eszre h az asztalhoz csak harom szek volt mellekelve ezert kertunk harom szeket a lanyoktol ( amit ezuton is koszonunk :P ) majd meg ket szeket az igencsak „jomunkasember” cimre hajazo portastol. A vacsora utan fakultativ varosi seta kovetkezett melyen a „partynyolcasbol” Benedek es Zsombor vett reszt. ( Ezuton is koszonjuk a varosbol csempeszett whiskyt , fuves cigit es a fejenkent 5 g LSD-t a sracoknak :P) Szamunkra a nap csak itt kezdodott, mivel elkelzdodott a Partyface-Poker Grand Opening melyet Palovics tanar úr egy horror filmbe illo „kopott a maci” kalsszikussal szakitott felbe. Emellet azt is kifejtette ,hogy ha visszaulunk pokerezni akkor elveszi tolunk az egesz keszletet. Ezutan a kijelentes utan újonnan szerzett poker set-unk erdekeben megszeppent ovodasok modjara szinleltuk az alvast aludtunk

Ugy kb. fel ora alvas szinleles utan ugy dontottunk ,hogy „bevonolunk az ejszakai eletbe” (ertsd: kimentunk megcsodalni a melletunk levo szallason tartozkodo total reszeg ostorcsattogtato ertelmiseget). Az ejszaka hatralevo reszeben joltanult informatikusok modjara ismeteltuk a kovetkezo algoritmust:
 program hajnal;
  uses crt;

  var: showtime

begin

 for 00:00 to 5:00 do

  begin

1.       Kimmeni: udvar if no lany on the „erkely” then setalni else beszelgetni

2.       If megunni setalas the writeln(’Shoooowtiiime’) and befutni into the szallas

3.       Bemmeni szoba , beszelgetni

  end;

end.

2. nap

 A 2. nap ami nalunk hajanli otkor kezdodott Petra Peter baratunk lelplazte legnagyobb titkunkat miszerint (na azert ne ilyen gyorsan, eloszor is midnenki szepen vesz egy nagy levegot, nugytato bevesz, megynyugszik , szemet becsuk): ALUDTUNK! El tudjatok ezt hinni?

Ezuton is bocsanatot kerunk a rajongoinktol kik egesz eddig abban a tevhitben eltek h nem csak Peter es Attila az  ejszakai elet kiralyai hanem mi is. Ezer bocs de tenyleg.

  Fel nyolc korul amikor mar mindenki felkelt kovetkezett a pakolas ,amit mi mar hajnali hiperaktivitasunknak koszonehtoen (SPONSORED by: Burn,Bomba,Adrenaline) elvegeztunk joval korabban. A nap tovabbi resze igencsak „unalmasra” sikerult bar ez nezopont kerdese. Igy nezett ki:

1. Reggeli

2.Esztergomi bazilika (Cleveland-i ersek v plebanos  ROXXX !)

3. Seta
4. Visegrad

5. Bob

6. Szentendre
7. Go home b***h (komazas a buszban for a life \ . . /

 

Az út (hazafele):

Amiutan sikeresen kialdutuk magunkat ,azutan folytattuk az idefele uton jol bevalt unalomuzo tevekenysegunket : idiota tinimagazinok olvasasa melyeket zsombor baratunk tokeletesen jellemzett: „Ezeket tok mindegy ,hogy honnan olvasod mivel osszefugges ugy sincs benne” , jah amugy meg kiderult h a Zac Efron langyi, ezt azota se sikerult megemesztenem ;(

Ezutan uvegeztunk de ezt inkabb nem reszletezem mivel az oldalt kiskoruak is latogathatjak (meg ez jo kifogas arra ,hogy mar rohadtul be akarom fejezni ezt az „osszefoglalot” :P )

Majd a bucsufotozkodas utan megerkeztunk Zeg-re es ezutan mindenki a legkozlebbi kocsma hazafele indult.


Ennyi lenne az en „osszefoglalom” ami igaz nem sikerult rovidre de igy is rengeteg dolog kimaradt belole pl: Call of Puszta 4 : The Modern Csardas, HedCSATT, a melletunk szallasozo jol szitualt uriemberek (nem Sanyi nem ratok gondoltunk hanem az „ostorosokra”).

Na de mostmar tenyleg faradt vagyok

                                                                                 Molnar „Branhio” Balint

                                                                                               „Kaczor”
                                                                                               „Bacon”

ui.: Ezer bocs a helyesirasi hibakert es az ekezetek hianyaert de US layoutos bill.-em van

A bejegyzés trackback címe:

https://zrinyi05.blog.hu/api/trackback/id/tr18461815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása